Program


BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ

BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ

A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

Aktuális előadások



MINIMATINÉ
BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz
Korosztály: 3-8 év


Van egy nagyszerű hírünk: ez a vonatjárat sosem késik! Cipősarka után a kanyarban már feltűnik Felsőzsebalja, Párnacsücskétől tényleg csak egy ugrásnyira fekszik Bőröndmélye, de a mindannyiunk által várva várt végállomás persze Szekrényteteje lesz. A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

A Müpa gyerekközönségének már nem kell bemutatni a BaHorKa különleges csapatát: produkcióikban látszólag egymástól távol eső területek, az improvizáció és a folklór kéz a kézben járnak. Szórakoztató, szerethető, közvetlen stílusú, autentikus népzenei alapokra épülő előadásaik mostanra védjeggyé váltak: a több mint egy évtizede közösen munkálkodó, számos vendégművészt is bevonó formáció gyakorlatilag saját stílust talált ki és fel. Zenével mesélnek, mesével zenélnek, közben pedig eltüntetik a nézőtér és a színpad közötti határokat: mintha egy asztalnál ülnének nézők és játékosok. Pardon, ezúttal egy vasúti fülkében, hiszen a Komédiás Expressz zenés körutazást kínál a már említett, nem is olyan képzeletbeli helyszínekre. Mint minden valódi vasútjáraton, természetesen itt is elöl ül a masiniszta, jönnek a mindentudó vasutas kisasszonyok, de megismerkedünk a kalauzok gyöngyével, sőt a programnak saját szerelvénymestere és zakatolásügyi szakértője is lesz. A BaHorKa Társulat működését fémjelző, zenés-mesés köntösben színpadra vitt népszokások és népi gyermekjátékok sem maradnak ott az induló állomáson. Tessék kapaszkodni, az expressz pillanatokon belül száguld és meg sem áll!

Vasutas kisasszonyok, kik mindent elmesélnek:
Balogh Melinda, Horváth Sára, Kaszai Lili

Vasúti zenészek:
masiniszta, aki elöl megy, fúvós hangszerek: Gárgyán Zoltán
a kalauzok gyöngye, harmonika: Réti Benedek
szerelvénymester, brácsa, tambura: ifj. Csoóri Sándor
zakatolásügyi szakértő, ütőhangszerek: Bősze Tamás Jean-Pierre

Rendező: Müpa

Ajánló


A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

Zenés koncert mesével A koncertet 5 éven felülieknek ajánljuk.

Ha létezik abszolút „sztár” a zeneszerzők között, Mozart biztosan ezek egyike kell, hogy legyen. Művein túl személyisége is számtalan alkotót…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!