Program


Bettika Quintet és Gryllus Dorka '(Tutaj)-Itt' Szymborska

Bettika Quintet és Gryllus Dorka '(Tutaj)-Itt' Szymborska

Szymborska 100 lemezbemutató

Aktuális előadások



A Bettika Quintet Wisława Szymborska lengyel Nobel-díjas költőnő születésének 100. évfordulójára készítette el legújabb nagylemezét ‘[Tutaj] – Itt’ címmel.
Gryllus Dorka színésznő közreműködésével egy háborún, szerelmen, váláson, társadalmi változásokon át vezető belső utazást jár körbe az új album, bemutatva a költőnő rendkívüli induvidualitását, lelki mélységeit, könnyed humorát.
Az előadás zenéje a jazz, a szabadzene, az elektronika elemeiből merít, ami méltó kíséretet ad a hatalmas költői életútnak.

Időtartam: 70 perc szünet nélkül

A produkciót a Lengyel Köztársaság budapesti Nagykövetsége, a hanganyag létrejöttét a Wacław Felczak Alapítvány támogatta.

fotó: Borovi Dani

Ajánló


Folytatódik a Sárik Péter Trió Fonogram-díjas sikersorozata: a Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjével!

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

koncert Zenehidak építésével tartható fenn igazán a minőségi muzsika hangja, vallja Tóth Vera. Törekvésében ezen az estén a 25 éves…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!