Program


Centiről centire - Szilveszteri előadás - Dobó Kata, Marjai Virág, Hajdu Steve, Őze Áron

Centiről centire - Szilveszteri előadás - Dobó Kata, Marjai Virág, Hajdu Steve, Őze Áron

A kényszeres evő, szeretetre méltó, negyvenes Maureen (Marjai Virág) nassol, hogy ne gondoljon bele a magányába, pizzákat rendel, mert szerinte a paradicsomszószban oldódik legjobban a bánat. De azért még ad egy utolsó esélyt a romantikának, amelyről már épp készül teljesen lemondani.  több

Aktuális előadások




A kényszeres evő, szeretetre méltó, negyvenes Maureen nassol, hogy ne gondoljon bele a magányába, pizzákat rendel, mert szerinte a paradicsomszószban oldódik legjobban a bánat. De azért még ad egy utolsó esélyt a romantikának, amelyről már épp készül teljesen lemondani. Vakrandija lesz Joe-val, aki esetlen, de kedves. Maureen humorral, olykor szarkasztikus megjegyzéseivel palástolja a külsejével kapcsolatos gátlásait, ezzel szemben Joe szinte veszélyesen nyíltan kimond mindent, ami csak eszébe jut.

A randevújukat Maureen nővére, a szintén negyvenes Sheila és férje, Squire szervezték, akiknek szintén vannak saját problémáik: Sheila folyamatosan kozmetikushoz, szépészeti műtétekre jár, tökéletes szeretne lenni, mert attól tart, különben elveszíti a vonzó és ügyvédként sikeres Squire-t, akit pedig hirtelen elfog a kapuzárási pánik nyugtalansága.

Mind a négyen bizonytalanok, tökéletlenek, mind a négyen másképpen sebezhetők. Valójában mind a négyen csak szeretni akarnak. Mind a négyüknek szüksége van érzelmi beavatkozásokra, a kapcsolatok feltöltésére. Megérett az idő arra, hogy a ki nem mondott problémák a felszínre törjenek.Ők négyen centiről centire haladnak, hogy megküzdjenek a saját magányukkal, a saját függőségeikkel, a saját zavaraikkal.

Jon Lonoff amerikai színházi ember. Játszik, ír, rendez. A Centiről centire című darabja bizonyítja, hogy a szerelem minden formában és méretben létezik.A New York-i kritikák azt írták róla: „Ez az a szellemes és komolyan vett vígjáték, amelyre minden évad vár.”

Ajánló


Radina Dace / Pjotr Iljics Csajkovszkij KISCSIPKE Gyerekelőadás óvodásoknak és kisiskolásoknak

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!