Program


GSYO Szimfonikus Koncert / GSYO Symphonic Concert

GSYO Szimfonikus Koncert / GSYO Symphonic Concert

A Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok 75. évfordulójának ünneplése
 több

Aktuális előadások



A Guangzhou Ifjúsági Szimfonikus Zenekar (GSYO) a Guangzhou Szimfonikus Zenekar (GSO) társszervezete. 2011 júliusában alapították, és ez Kína első ifjúsági zenekara, egy professzionális zenekar szervezésében. A GSYO 2012. május 13-án lépett először színpadra, és azóta több, mint 100 koncertet adott hazájában és külföldön.

A GSYO rendszeres előadóhelye a Xinghai Koncertterem. 2015 szeptemberétől kezdődően a GSYO saját koncertszezont hozott létre, az elsőt Kína nem-professzionális zenekarai között. Az együttműködők között szerepelt Yo-Yo Ma, Long Yu, Tan Dun, Jian Wang, Li-wei Qin, Zhang Haochen, Siqing Lu, Chen Sa és Gao Can. A GSYO számos turnén és kulturális csereprogramon képviselte Guangzhou városát szerte a világban, többek között Frankfurt, Berlin, Sydney, Jakarta, Szingapúr, Lyon, Prága, Riva del Garda, Tokió, Fukuoka, Valencia, Madrid, Barcelona és Verbier városaiban. Számos kínai városban is fellépett, köztük Pekingben, Shanghaiban, Wuhanban, Chengduban, Xi’anban, Hangzhouban, Suzhouban és Tianjinben. Bárhová is megy, a GSYO elnyeri a szakma és a közönség elismerését.

Vezényel: JING Huang
Csellista: QIN Li-Wei
Pipa szólista: ZHANG Qinag

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!