Program


Hair

Aktuális előadások



Különösen aktuális ez a világhírű zenés darab mint a háború elleni örök kiáltás. Valójában egy bohém New York-i hippitársaság történetét meséli el, akik a vietnami háború ellen emelik fel szavukat a behívóparancs megtagadásával is. A musical szövegének szerzője, Rado szerint a hosszú haj a hippi korszakban a szabad gondolkodás egyik látható jele volt. Minél hosszabb volt valakinek a haja, annál nyitottabb az elméje. – A musicalt ma akár úgy is nézhetjük, hallgathatjuk, mint a barátjáért nagy áldozatot hozó fiatalember megrázó történetét.


Főbb szerepekben:

Szaszák Zsolt m. v., Bot Gábor m. v., Dienes Blanka, Várhelyi Áron

 

Rendező: Tompagábor Kornél,  a Kvártélyház Szabadtéri Színház igazgatója

 

„A vágyott és valós fiatalságérzés, a kívülállás, a szeretet és a szerelem mítoszának egyik legerősebb, ikonikus, XX. századi megfogalmazása egy időtlen musical formájában. A darab megszületése óta generációk értelmezik újra és újra, máshogy és másképp ugyanazt: a béke beteljesülésének vágyát. Boldog vagyok, hogy a Kvártélyház Szabadtéri Színház alkotói csapata együttműködik a Soproni Petőfi Színházzal, nagy örömmel rendezem meg ezt az örökzöld musicalt.”

 

Az előadás a Kvártélyház Szabadtéri Színház és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

3+ 50 perc, szünet nélkül Bábtechnika: kesztyűsbáb, bunraku

zenés komédia két részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!