Program


IRODALMI SZALON KECSKEMÉTEN

IRODALMI SZALON KECSKEMÉTEN

Juhász Anna Príma-díjas irodalmár vendége az Irodalmi Szalon estjén Kollár-Klemencz László író, zenész, énekes, képzőművész lesz.

Aktuális előadások



Juhász Anna édesapja, Juhász Ferenc kétszeres Kossuth-díjas költő lányaként beleszületett a költészet világába, felnőttként az olvasásnépszerűsítés és irodalmi estek, programok szervezése lett a munkája. Ma hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szakembere.

Kollár-Klemencz László életét meghatározza a természethez fűződő viszonya. Élettere az erdő. A folyó című legújabb lemezét és az esten bemutatkozó friss nagyregényét, az Anyám tenyerét egyaránt a természet mélysége inspirálta. 

Az Anyám tenyere az ember és állat között Isten teremtette eredendő kapcsolat elvesztéséről és újrakereséséről, az emberben élő állatról és ahhoz való viszonyunkról mesél egy középkori történeten keresztül.

A történet egy remete útját járja be a középkori Magyarországon a Pilisben: útja Isten felé tart az őt körülvevő természettel, állatokkal és a benne élő természettel egységben. A regény európai kultúránk identitásának is története.  

Az esten a szerző az Anyám tenyere című kötetének szakrális és természeti kötődéseiről mesél dalok kíséretében.

 

Információ: Csizmadia Ilona

Ajánló


A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

A Budai Vár-barlang Budapest egyik legkülönlegesebb látnivalója, Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja. Ismerd meg a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer látogatók…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!