Program


Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina

Fruzsi koncertjein egy derűs, interaktív utazásra hívja a kicsiket (és a gyermeklelkű felnőtteket): a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés.

Aktuális előadások



Kovácsovics Fruzsina, aki az első Csillag születik műsor döntőse volt, két sikeres, felnőtteknek szóló album után döntött úgy, hogy dalaival ezentúl a gyerekeket szeretné szórakoztatni. A legkisebbeknek szóló lemezei — a 2013-ban megjelent Elfeledett mézescsók és a 2020-as Írország és Olvasváros — egyaránt kedvező fogadtatásra találtak: a zenei szakma mindkét albumot az Év Gyermek Albumának választotta és Fonogram-díjjal jutalmazta.

Fruzsi az éneklés mellett óvodapedagógusként dolgozik, így élete fontos szereplői a gyerekek. Koncertjein egy derűs, interaktív utazásra hívja a kicsiket (és a gyermeklelkű felnőtteket): a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, énekel a horgászás rejtelmeiről, egy barkácsoló denevérről és egy meg nem értett légyről, megtanítja a pingvintáncot, és elmeséli azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…

Ajánló


A Kaláka ötvenöt éves lett. Ezzel az esttel ezt a születésnapot ünnepeljük, válogatva ötvenöt év dalaiból, műsoraiból.

A karácsonyi bejglik és a szilveszteri malacvacsora között igazán nagyszerű felüdülés és feltöltődés egy Budapest Bár koncert! A legjobb wellness…

Négy nő, rengeteg hangszer, és egy egészen egyedi műfaj, amiben a szertartás, a meditáció, a közös mantra éneklés és a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!