Kulturális csalétkünk a pogácsa - kritikai happening est
A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
Fajgerné Dudás Andrea képzőművész happenningel egybekötött alkotó workshopján a múzeum, a művészet és az ételek kapcsolatát tárja fel. A résztvevők az eat-arttal ismerkedve, aktív résztvevőkként alkothatják újra a kulturális helyszíneken gyakran fogyasztott ételeket.
A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.
A program kb. 50 perces programon bemutatjuk a Zeneakadémia épületének különleges díszítéseit, rejtett kincseit, megismerkedhetnek a legendás a Nagyterem történetével…
A Fordított tárgyak kiállítás az utóbbi 10–15 év során a kortárs képzőművészetben egyre elterjedtebbé váló hagyományos kézműves technikák jelenlétének okait…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!