Program


Ladakh a magas hágók országa
4

Ladakh a magas hágók országa

Túravezető / Tour guide – Eupolisz Travel Agency, Hungary

Szervező – Incognito Világjáró Club, Debrecen

Aktuális előadások



Ladakh a mesés india rejtett buddhista szeglete, amelyet csupán a 60-as évektől nyitottak ki a turizmus számára. Történelmi területe feszültségtől terhes, ma három ország és különböző vallású népek osztoznak rajta, miközben a régióra “rászakadt globalizáció” jelentős különbségeket eredményezett a társadalmában. Mindezek ellenére Ladakh izgalmas és lenyűgöző, valóságos időutazás a Himalája és a Karakorum nehezen elérhető szegleteiben.

Radics Tamás alias „Rada” több mint tíz éve magashegyi túrázik. Végzettsége szerint geológus, idegenvezető és fotográfus, azonban több éve főállású túravezetőként dolgozik a világ különböző magashegyein vagy egzotikus tájain. Hivatástudata mellett fontosnak érzi, hogy meséljen utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről, hogy ezzel is ösztönözze hallgatóságát álmaik megvalósítására.

Ajánló


A történeteknek logikája van – saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük…

Rendezte és előadja: Meister Éva színművész

koncert a Kaláka Együttessel és élettörténeti beszélgetés Mikulás Ferenccel Közreműködik: Kaláka Együttes A beszélgetést vezeti: Dr. Kollarik Tamás

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!