Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Kovács Eszterrel beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Kovács Eszterrel beszélget Szabados Ági

A novemberi irodalmi reggeli vendége Kovács Eszter



 több

Aktuális előadások



Megint egy sikeres üzleti vezető, aki elkezdett meditálni, és végül a jógaszőnyegen talált egyensúlyra?! Eszter egy évtizedet töltött üzleti területen, és nem utálta, sőt... Szerette a kihívásokat, a csapatokat, amelyeket épített vagy amelyek része lehetett. Mégis rosszul aludt, éjjelente képzeletbeli vitákat nyert a plafont pásztázva, és érezte, hogy az állandó fáradtságnak és hátfájásnak nincs itt az ideje. Miután a sokat emlegetett brit tudósoktól, a lenyűgözően okos amerikai professzoroktól és a tradíciókat tisztelő keleti mesterektől tanult, létrehozta a Mat on the Moon-t, egy online oázist, ahová a megfáradt városi vadak elvonulhatnak visszatalálni magukhoz.

Azt adja tovább, ami neki segített a jógától a viselkedéspszichológián át egészen a mindfulness gyakorlásáig, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a munkádban és a kapcsolataidban – a jógaszőnyegen és azon túl, a modern élet dzsungelében.

Vallja, hogy az élet a valódi jógagyakorlás.

Hamarosan megjelenő, legújabb könyvében nem kisebb kérdésekre keresi a választ, mint ki vagyok én?
Mit tegyek, ha hibáztam? Miért nem teszem meg, amiroől tudom, hogy jó nekem?  Mi az élet értelme?
A jóga kisétált az életbe kapcsán személyesen is mesél - november 16-án, szombaton Kovács Eszter lesz Szabados Ági vendége. Finom reggelivel és szeretettel várnak mindenkit a Játékszín Julius Meinl színpadán.

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás…

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!