Program


Michael Jackson Tribute - Exkluzív Meet & Greet Jegy

Michael Jackson Tribute - Exkluzív Meet & Greet Jegy

Aktuális előadások




Légy részese egy egyedülálló élménynek a Michael Jackson Tribute koncerten! Az exkluzív Meet & Greet jegy további különleges lehetőségeket tartalmaz, amelyek garantálják, hogy emlékezetes élménnyel távozz:

 

      •     Közös fotó a backstage-ben: Találkozz a fellépő művészekkel és a show szervezőivel a kulisszák mögött, és készíts egy közös fotót, hogy örökre megőrizhesd ezt a pillanatot!

      •     Privát tárlatvezetés egy különleges kiállításon: Látogass el a Michael Jackson életét és művészetét bemutató exkluzív kiállításra, ahol egy privát tárlatvezetés során megismerheted a legendás előadó történetét és ritka relikviáit.

      •     Limitált darabszámú lehetőség: Ez a jegytípus korlátozott számban érhető el, így csak néhány szerencsés rajongó élvezheti ezt a páratlan élményt!

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy közelebbről is megismerd a Michael Jackson Tribute világát, és éld át ezt a varázslatos estét VIP vendégként!

Kizárólag egy megvásárolt jegy mellé vehető korlátozott számban!

Ajánló


Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó zenéit maga írja, producereli és énekli,…

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!