Program


Nők a kastélyban - tárlatvezetés

Nők a kastélyban - tárlatvezetés

NŐK A KASTÉLYBAN
A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével.

Időpontok:

október 7. 15:00

október 11. 13:30

október 18.…  több

Aktuális előadások






Október a női egészség hónapja, amely célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket érintő leggyakoribb betegségekre, ezen keresztül pedig a szűrővizsgálatok fontosságára. A Gödöllői Királyi Kastély nem csak időszaki kiállításával, de rendhagyó tárlatvezetésével is szeretne ehhez a kezdeményezéshez csatlakozni. A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével. Milyen karrierutat járt be Franziska Feifalik, Erzsébet királyné fodrásznője? Milyen bizalmi feladatokat látott el Ferenczy Ida? Kiről nevezték el Szadán a Lidianna kutat? Mennyit kereshetett egy nő az udvari konyhán? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok a vendégek, akik októberben ellátogatnak hozzánk.

Ajánló


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!