Program


Super Starsky, Vörösfenyő

Super Starsky, Vörösfenyő

Ezen az estén a feldolgozásoké főszerep! Két olyan zenekar váltja egymást a színpadon, amelyek egymástól eltérően közelítik meg a feldolgozások fogalmát: a programot kezdő Vörösfenyő akusztikus hangszerekkel lágyítja meg a dalokat, míg a Super Starsky pörgős ska köntösbe öltözteti őket.

 több

Aktuális előadások



Tribute Night a Barlangban!

Super Starsky
A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Még Korda György is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól!

Tagok:
Kunsági Évi: ének
Borovitz Tamás: ének
Máté Balázs: gitár
Mérges Norbert: basszusgitár
Kohut András: dobok
Barta Péter: szaxofon
Hangodi István: billentyű

Vörösfenyő
A Vörösfenyő repertoárjában saját dalok valamint olyan magyar és külföldi feldolgozások (Meghan Trainor, Oi Va Voi, Sziámi, The Cure, Nirvana…) szerepelnek a zenekar felállására áthangszerelve, amelyeket mindhárman szeretnek. Nevüket jellemzően egy Monty Python jelenetből kölcsönözték, ugyanis koncertjeiken ritkán szomorkodik a közönség, és általában ők sem túl komorak...

Tagok:
Nagy Balázs Krisztián (gitár, ének)
György Andi (hegedű, ének)
Ágoston Gábor (cajon, ütősök, vokál)

Ajánló


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!