Program


Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Nagytemplomi bor a naplementében 40 méter magasról és templomlátogatás– ezzel várjuk júliusban és augusztusban minden szerdán 19 órakor az élmények szerelmeseit.

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (3)

A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomteret, az állandó- és időszaki kiállításokat, valamint a padlásteret ismerhetik meg a látogatók. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Mészáros Borház – Vörös Kadarka és Rosé – alkoholmentes alternatívaként szőlőlevet kínálunk) és negyven méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

Ajánló


A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk.…

Ez a gasztronómiai kaland magával viszi érzékeit egy utazásra, amely Budapest ikonikus nevezetességeinek lélegzetelállító kilátásával párosul. Csatlakozzon hozzánk a Gróf…

Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!