Program


Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra - Ajándék / Vendég: Schoblocher Barbara

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra - Ajándék / Vendég: Schoblocher Barbara

A karácsonyi ünnepkör mindenki számára tartogat valamilyen Ajándékot. Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával az országban.

Aktuális előadások



Ezen koncertek során a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt különleges élménnyel gazdagodnak. Az idei Ajándék nevet viselő turné állomásain a hagyományos ünnepi dallamok mellett Vera dalai is felcsendülnek, és ha mindez nem lenne elég, olyan különleges sztárvendéget hív koncertjére, mint a Blahalouisiana együttes énekesnőjét, Schoblocher Barbarát, akit most a közönség egy másik oldaláról is megismerhet, s teszi ez is igazán felejthetetlenné ezt az alkalmat.

Tóth Vera mindig hitt benne, hogy a legkülönfélébb stílusú előadóművészek utat találhatnak egymás felé, közönségük számára pedig olyan értékes pillanatokat teremthetnek, amelyeket csak saját közegükből kilépve ragadhatnak meg A karácsony meghitt ünnepe legtöbbünk számára hasonló jelentést hordoz, ami szintén segít a közös zenei élmény kiteljesítésében. 

Ajánló


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!