Program


Vajda János / Vers-estek a Müpában

Vajda János / Vers-estek a Müpában

A magyar költészet magányos, már-már elfeledett óriásának megidézésével különleges, rendkívüli állomásához érkezik a Vers-estek a Müpában sorozat.  több

Aktuális előadások



A verseket válogató Bocsik Balázs összeállításában, az egyik legnagyobb hatású magyar színész-előadóművész, Hegedűs D. Géza tolmácsolásában, valamint Barcza Horváth József drámai bőgőfutamainak aláfestésével teljes pompájában nyílik meg ez a méltatlanul háttérbe szorult, csodálatos életmű.

Rendező: Müpa

Közreműködők:

a műsort összeállította és bevezeti: Bocsik Balázs

színművész: Hegedűs D. Géza

nagybőgő: Barcza Horváth József

Ajánló


A Giselle a 19. századi romantikus balett stílusteremtő remekműve, népszerűsége a mai napig töretlen, címszerepe minden balerina álma.

A Budapest Design Hét keretében egy különleges kávéval festő workshoppal készülünk Czikkely Panni formatervező művész, illusztrátor és grafikus közreműködésével.

Nők Lapja Irodalmi Est és Díjátadó A magazin 75. jubileumi születésnapja alkalmából idén impozáns környezetben, nagyközönség előtt adjuk át a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!