Program


MARGARET ISLAND

MARGARET ISLAND

A mai magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, és arra, hogy minél sokszínűbb koncertélménnyel ajándékozza meg hallgatóságát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 3. szerda, 21:00

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal védjegyévé vált: a Margaret Island a Szegedi Szabadtéri újszegedi játszóhelyére is ellátogat 2024 nyarán. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította együttes hazánk legnagyobb koncerthelyszínei és olyan rendhagyó „színpadok”, mint az Aggteleki cseppkőbarlang, a kőröshegyi vagy a pannonhalmi levendulás, a Fertőrákosi Kőfejtő, a Szántód-tihanyi komp fedélzete, vagy a Szigligeti vár után ezúttal az újszegedi Erzsébet liget lomjai alatt adja elő legszebb, legvidámabb, legemlékezetesebb számait. 

A mai magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, és arra, hogy minél sokszínűbb koncertélménnyel ajándékozza meg hallgatóságát. Fergeteges, júliusi koncertjük után a szegedi közönség is biztosan különleges emlékekkel térhet majd haza, a megismételhetetlen zenei élményen túl.

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

HOLDFÉNY ESTEK 2024 26. alkalommal nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

Ajánló


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!